Gratismakeup.se

Gratis presentkort

Samla poäng genom att delta i kampanjer och erbjudanden, som sedan kan växlas in mot presentkort. Börja redan idag!

Bli medlem Få 5 000 poäng i bonus direkt!

Klok: Tack så jättemycket för presentkortet, nu kan jag köpa jättemycket fina grejor!!

Zolah

Offline
Användare:
Ålder:
Kön:
Bor:

Sågs senast:
Poäng:
Zolah
30 år
Tjej / Kvinna
Skellefteå

2012-08-20 14:17:04
38249 p

Presentation

Jag är en av GMU's 3 moderatorer - dom andra heter Epique och emelieftw . Skicka ett GB om ni vill ha hjälp eller har frågor om sidan och forumet! vi hjälper gärna till :3 frågor angående konto - poäng - spel bör ni dock ta på en gång med admin / Supporten! bra början är att skriva i 'problem med hemsidan ' .

Kolla upp! - Innan du ger dig i kast med att skapa en ny tråd; kolla om det finns någon befintlig tråd där samma ämne behandlas. På det viset slipper vi dubblett-trådar. Du kan använda forumsök, det är ett lätt sätt att hitta det man vill komma åt.

Innehåll - Vi tolererar inte längre alla dessa räknetrådar, och övrig spam! Det gör forumet plottrigt och svårt att se över.

Försäljning - Det är inte under några omständigheter tillåtet att nyttja Gratismakeup för försäljning av saker och tjänster.

Trådar - Ta inte över någon annans tråd, det är ohövligt och irriterande. Skapa en ny tråd istället.

Placering - Tänk på var din tråd bör hamna; är det gräl med pojkvännen platsar detta bättre i kategorin Kärlek- och relationer än i övrigt. Alla lekar bör placeras i kategorin lekar och inte störa temat i de andra forumsdelarna. Dom som är felplacerade tas bort utan varning!

Kontrolläs - Det skadar aldrig att kolla igenom det man skrivit ännu en gång. Detta för att undvika knepigt ihopslängda meningar/ord, som blir svårförstådda.

Vanlig nätetik - Respektera varandra, tänk på vad som skrivs och hjälp varandra! Vi vill ju ha forumet som en trevlig plats att vara på!

Länkning - Man får inte länka till andra sidor på Gratismakeup, inte heller till bloggar eller liknande. Om ni gör det, kommer ni först att få en varning och sedan om ni fortsätter att missköta er att bli rapporterade till supporten - i värsta fall blir ert konto avstängt. OBS: Du får länka till din blogg i bloggforumet på GMU.

Bilder - Bilder ska inte innehålla sexuella utryck eller liknande, alltså inga bilder med bröst eller suggestiva saker. Om ni hittar det, rapportera till en moderator eller till supporten. Om ni har en bild ni är osäkra är tillåten kan ni alltid skriva ett mail till supporten och fråga om den är det.

Avsluta medlemskap - Om du inte vill vara kvar här på GMU så kontaktardu supporten.- Deras mail adress hittar ni under "Kontakt".

Vad är RO? - RO står för Read Only, och innebär att du kommer endast kunna läsa vad som händer på Gratismakeup. Dock så kommer du kunna ta del i olika erbjudanden på sidan samt få poäng för inloggning. Dessutom så kommer du inte kunna skriva i klotterplanket, i folks gästböcker eller kommentera folks bilder. Efter en vecka ska ditt konto vara återställt till det normala, om det inte har skett kontakta en moderator via en kompis eller maila supporten.

Om ni vill dela med er av eran MSN, Bilddagbok och liknande får ni göra det privat i era gästböcker, klotterplanket är till för att snacka inte göra reklam.

Moderatorer
En moderator är en person som håller forumet ren från otrevligheter, t.ex. flamers, trolls och spam.

Moderatorer ser till att länkningar tas bort i olika delar av forumet Detbehövs inte ett www för att det ska räknas som en länk, det räcker med t.ex gmu. se Länkar tar vi bort! (Blogglänkar är dock tillåtna, om man postar dem ibloggforumet.)

Vill ni avsluta konto, ändra eller kolla upp så era uppgifter stämmer ellerdylikt så ska ni maila till supporten. Deras mail adress hittar ni under "kontakt" moderatorer kan INTE kolla upp dina uppgifter åt dig ,eftersom det är privat.

Litet Lexikon över svåra ord
Flamer - Flamer kommer från engelskan (eldkastare) och innebär i kort att det är någon som svär och försöker göra det så otrevligt som möjligt för allaandra.

Troll - Troll är också ett engelsk ord som kommer från fiske, att mankastar ut en nät för att fiska. Liknelsen innebär att en användare försöker få så mycket uppmärksamhet som den kan genom att t.ex. låtsas vara en kändis eller posera som ett offer, man märker rätt snabbt om någon är ett troll.
T.ex: Någon utger sig från att vara en kändis eller har helt enkelt bara snott ett gäng bilder på Google på någon annan och utger sig från att vara denna person.
Detta gäller även andra medlemmars personliga bilder!
Troll sätts på permanent RO i värsta fall blir de avstängda från sidan.

Spam - Spam är då man skriver samma meddelande om och om igen eller omman skriver en massa onödiga meddelanden utan direkt betydelse.

Vad händer om man bryter reglerna?
Jo, en moderator kommer då att kontakta dig och ge dig varningar. Om du fortsätter trots du blivit varnad kan du bli satt på RO (read only) och till sist bli bannad från GMU.

Angående värvningar
Man får värva 3 personer per hushåll, eller 3 personer som är på samma IPadress. DOCK så får man bara ha ett konto per person.
Om du har mer räknas det som fusk och kontona blir raderade.

Kan Moderatorer göra så att det kommer nya erbjudanden och polls?
Nej det kan de inte, utan de bara håller ordning i forumet.

Hur blir man en moderator?
Supporten väljer ut moderatorerna.

OBS!
Om ni blir utsatta för trakasserier eller mobbing, kontakta moderatorerna. Försök att samla ihop så mycket bevis ni kan så vi kan se att det har hänt, ta print screens på meddelanden (speciellt bra i klotterplanke ). Och Radera INTE meddelandena i gästboken, ju mer bevis ju mer kan vi hjälpa dig.

Moderatorer är inte anställda, utan mer som medhjälpare till supporten.Annars är dom vanliga medlemmar precis som alla andra.

Om du tycker en moderator missbrukar sin post så skriv till supporten!

Regler och bra att tänka på angående bloggar!

Här har du bra exempel på vad du kan skriva om din blogg för att få folk merintresserade av din blogg

Bloggens namn/adress: (kom ihåg att använda mellanrum så att länken inte försvinner)

Hur ofta du uppdaterar din blogg :

Vad handlar din blogg om? :

När du skapade din blogg ? :

Du får inte länka specifika inlägg från din blogg, alltså tex göra en nytråd för varje nytt inlägg du skrivit. Om folk vill läsa din blogg så kommerdom nog övervaka den på annat sätt!

Och kom ihåg! ALLA BLOGGAR SOM HAR OLÄMPLIGT INNEHÅLL KOMMER ATT BLI BORTAGNA FRÅN Gratismakeup.

Angående Tävlingar
Det har förekommit att folk har lurat folk till att registrera sig till andrahemsidor/Gratismakeup med falska tävlingar. Därför om du vill visa att du haren ny tävling, skicka den till en moderator först, sen om den har grönt ljus såfår du göra en tråd om tävlingen.