Gratismakeup.se

Gratis presentkort

Samla poäng genom att delta i kampanjer och erbjudanden, som sedan kan växlas in mot presentkort. Börja redan idag!

Bli medlem Få 5 000 poäng i bonus direkt!

darinnu: TACK! jonas brothers<3

Läppglans

Att tänka på när du köper läppglans:
Det finns oändligt många olika sorters läppglans i alla möjliga färger. Tänk på att inte ta en mörk färg om du ska ha mycket smink runt ögonen, utan satsa då istället på en ljus färg.

Användning:
Läppglans är till för att göra dina läppar oemostånliga och fina. Till vardags går det utmärkt att bara använda vanligt lipsyl, med lite foundation som bas

1. Innan du börjar med läppglanset kan det vara bra att ta lite foundation på läpparna, så får du en bra grund, och läppglanset håller längre.
2. Om du vill fyller du i konturerna med en läppenna. Gör inte detta om du vill att läpparna ska få extra volym.
3. Applicera läppglanset. För en putande mun ska du lägga läppglanset på mitten av läpparna, för en mer feminin look gör du tvärtom.
4. Se till att det inte blir flammigt och att det inte kommer utanför munnen.
5. Om du inte vill att det ska bli så glansigt, eller tycker att du fick för mycket läppglans, kan du ta en servett och "dutta" den mot läpparna.

Tips inskickad av byggarebob, den 16 juni 2010

Du ska börja att lägga läppglanset i mitten är läpparna och dra utåt mot munngiporna.Om glanset skulle ta slut så ta mera så att det blir glansigare. Gnid läpparna mot varanndra senare så är det färdigt. :)

Tips inskickad av DiscoNatta, den 25 juni 2010

Välj den färg på läppglanset som du ska använda..

1.Börja att lägga läppglans i mitten av läppen.
2.arbeta utåt mot mungipan.
3.lägg på lite mera färg/glans så att det syns bättre.
4.Ta bort läppglans som har kommit utanför med en topps/papper
5. Nu så är du färdig.

Tips inskickad av DiscoNatta, den 25 juni 2010

Skulle bara tipsa om att lägga honung på läpparna. Dom glittrar jättefint+att dom blir extremt mjuka. Sedan smakar ju läpparna gott sen också... ;)

Tips inskickad av Mysound, den 24 augusti 2010

Man kan blanda till vilken färg man vill på ett glans, genom att bara ha ett vanligt genomskinligt, ta sen valfri ögonskugga. skrapa ur lite och blanda ihop med glaset.

Tips inskickad av mediawhore, den 27 augusti 2010

Det första du gör är att ta en vit basskugga och lägga den med fingret (på enklaste sätt) runt munnen, det gör att läpparna ser plutigare ut!

Sedan tar du en handuk och gnuggar mot läpparna, så att läpparna blir helt torra, Har du naiga läppar skrubba hårdare med handuken, då gnider du bort det nariga, det gör att det känns skönare och så blir det snyggare efteråt!

Sedan tar du ett lipsyl och lägger på, se till att läpparna då e HELT torra.....
Efter det tar du Lipbalm, för att mjuka upp läpparna ordentligt.
sedan tar du ditt valda läppglans och lägger på, inte för mycke det kletar bara då.

Ett tips då. Ska du ha mycke smink runt ögonon, välj då ett ljusare läppglans.

Har du mörka kläder välj då ett ljust läppglans. Har du ljusa kläder välj ett lite mörkare, om du vill, det mörka på läpparna bryter av det ljusa.
Men själv följer jag inte direkt det här tipset över, eftersom jag tycker det är jättesnyggt med ett ljus-rosa glittrigt läppglans till ljusgråa kläder!

Och så sista grejen, lägg på ett genomskinligt (bara glans) över om du tycker att det första läppglanset du valde var för matt.

Tips inskickad av tottan, den 4 september 2010Om man vill ha ett lager läppglans på läpparna som håller länge, så har jag ett bra tips till alla som är intresserade! Mitt tips kanske inte är så "profisionellt" men det funkar ialla fall.
Ta bara vanligt puder, eller en foundation, och stryk på lite på läpparna (det funkar bäst med puder) och lägg sedan på läppglanset. På något sätt så stannar läppglanset längre på läpparna. Jag vet inte hur eller varför, men det funkar! :)

hoppas mitt tips kommer väl till pass! <3

Tips inskickad av AlltidAlice, den 17 september 2010

mitt tips är att om man vill ha mer färg på sina läppar kan man ta en läpppenna med den färgen du vill ha och sen genomskinligt läppglans över, färgen håller betydligt bättre då^^ det är också lättare att få läpparna att se större om det är något man strävar efter^^

Tips inskickad av Frustration, den 18 september 2010

När du ska välja ett läppglans tycker jag att du ska tänka på din hy. Om du har ljus hy, är det snyggast med en mörkare färg, och om du har en mörkare hy, en ljusare färg. :)

Tips inskickad av makeupmaniac, den 19 september 2010

Om du inte hinner sminka dig på morgonen, eller inte orkar, kan du sätta på rött läppstift på läpparna, och du ser piggare och snyggare ut.

Tips inskickad av ottingius, den 28 september 2010

Om du har vackra ögon och vill lägga mer fokus på dem, andvänd ett ljusare läppglans/läppstift. Det gör ögonen mer synliga och det första man ser om man kollar på ditt huvud är ögonfärgen!


Tips inskickad av reebeeckha, den 5 oktober 2010

Först tar man hudfärgs Läppglans sen tar man rosa ljusrosa läppglans sen tar man glitter läppglans:D Då får man jätte fina läppar:D

Tips inskickad av Lilljanta, den 6 oktober 2010

Ta på lite ofärgat läppbalsam på läpparna innan du tar på läppglans! Då får man riktigt fina, mjuka läppar. Du kan även blöta en tandborste och löst skrubba läpparna med den.

Tips inskickad av ebblumb, den 24 oktober 2010

Ett tips är att om du vill att ditt läppstift ska bli glänsiga så kan duta läppglans över läppstiftet! Det blir faktiskt jätte snyggt! (:

Tips inskickad av carroyouknow, den 3 november 2010

om du är Ljus i hyn tycker jag du ska ta ett lite starkare läppglans men e du mörk så ljusare det e jätte fint tro mig alla borde testa! ;)

Tips inskickad av doonia, den 3 november 2010

finns ingen för läppstift så skriver här.

Om man vill att läppstiftet ska sitta länge så kan man ju självklart bara använda en primer eller täckstift, som de flesta här sagt.
Men ett annat enkelt och super smidigt tips är att när du satt på ditt stift på läpparna på sätter du en pappers servett mellan läpparna och klämmer åt den med dem så att mycket av färgen hamnar på pappret. Efter det sätter du bara det ett laget till sen sitter det nästan hela dagen! (beroende på vad du har för läppstift i och för sig... men sitter efter bästa förmåga!

Tips inskickad av Nessy, den 28 november 2010

Ett tips är att våga prova nya färger till läpparna! Jag gick aldrig med någon färg på läpparna förutom neutrala färger. tills jag sist provade, och även hade läppglans på. Om du har läppstift på läpparna och vill ha glans i det, så ta då ett vanligt vitt läppglans! Testa det gärna och kommentera ! :)

P.S Matcha ögonskugga med läppstiftet/läppglanset, och din *make* kommer fram mer :)

Tips inskickad av AlexzMakeup, den 16 december 2010

Hej, jag tänkte bara komma med ett tips om läppglans :)

Om man vill ha illröda läppar just då så kan man bara ta ett rött läppstift och ett genomskinligt läppglans eller vasselin.

Gör Så Här:

Steg 1: ta läppstiftet (i färgen som du vill ha) sedan börjar du att "måla" från mitten och arbetar dig utåt mot mungiporna på båda läpparna.

Steg 2: Ta ditt läppglans/vasselin på fingret ( för annars kommer det ju färg från läppstiftet och förstör hela läppglanset7vasselinet,när du ska sätta på läppglanset/vasselinet på läpparna så gör du bara samma sak som du gjorde med läppstiftet.


Steg 3: När du har satt på läppglanset/ vasselinet så tar du en bit toalettpapper och spänner det sedan trycker du pappret mot munnen för att få bort all onödig läppglans/ vasselin. Sedan tar du en tops och tar bort allting som har hamnat utanför läpparna.

Ps: Istället för läppglans eller vasselin så kan man ta honung, det gläser och smakar bra ochså, men ta det inte på sommaren bara. Då får du nog ont om du förstår vad jag menar:/


Hejdå:)

Tips inskickad av sannasotnos, den 20 december 2010

Jag andvänder många olika slags läppglans. Men dom jag älskar är läppglans med Smak som te.x : jorgubb. När man pratar så luktar det överallt, mina vänner älskar det. PRÖVA DET!
1.Ni som andvänder Rouhge, lägg lite på läpparna,det hålls längre.
2.Aplicera läppglanset, Fyll i extra på överläppen, då syns glanset i alla vinklar.
Hoppas ni blir nöjda :)

Tips inskickad av Habiibi, den 16 januari 2011

Välj ett läppglans som passar till resten av ditt smink! Så mycket glitter på ögonen ta mycket glans på läpparna;). Om du bara tar på dig läppglans så borde du ta ett som smälter bra in i din hy men som samtidigt sticker ut lite;)... Hoppas råden var bra;)

Tips inskickad av johannahuttu, den 23 januari 2011

brunt läppglans är jätte fint:)

Tips inskickad av tita98, den 26 januari 2011

Om du vill ha rosa perfekta läppar!!
Allt du behöver är lite brunkräm/foundition och ett läppglans du gillar.Du börjar med att sätta lite brunkräm/foundition på läpparna och sen till slut sätter du ditt läppglans på läpparna.

Tips inskickad av , den 12 februari 2011

Ifall du ska ta läppglans, men har torra läppar blir det inte alltid så bra.
Använd dig då utav ett läppsyl som sitter på en stund innan du ska ta läppglans...

Tips inskickad av matte99, den 12 februari 2011

man kan lägga 2 färger på varandra, jag har 2 färger som jag tycker är jätte fina, först tar jag den lite mörkare och sen den ljusrosa över den mörka och då blir det jätte fint!

Tips inskickad av sanddis, den 13 februari 2011

Om du saknar den rätta färgen på läppstift eller läppglans är det bara att ta lite foundation på och sedan alt. ögonskugga på.
Hört från en vän!

Tips inskickad av tildanna, den 26 februari 2011

Mitt bästa tips är att välja ett naturligt färgat gloss med lite skimmer, sedan lägger man en vit ögonskugga vid amorbågen,vips så har du fått fylligare läppar! PS:Peela läpparna med en mjuk tanborste med lite vaselin på för att få bort fnasig ocgh torr hud.

Tips inskickad av NinaPalm, den 11 mars 2011

om du vill ha fylliga läppar så gör det här

först linjera läpparna med en läpp penna och applicera läppstift så ser man dina läppars form
sist applicera läppglans det gör så att dina läppar ser fylligare ut

om du vill så innan du lägger något på läpparna så kan du ta bort all död hud, genom att använda en tanborsta att scrubba med på läpparna och då ser dina läppar fräsare ut och dom blir jättemjuka.

Tips inskickad av ggirl96, den 13 mars 2011

om man vill få en speciell färg på läpparna och man inte har färgen man vill ha. då kan man ta en kanske kladdigt läppglans på läpparna och sedan ta en ögonskugga med den färg du vill ha och smeta på på läpparna med fingrarna. håller bra gör det oxå ! :)

Tips inskickad av mcflylover, den 18 mars 2011

Lägg lite foundation eller exempelvis concealer på läppen. Inte för mycket bara, utan bara för att få en mer hudnära ton på dom. Använd sedan niveas läppbalsam över det. Blir en fin narturligt rosa färg på läpparna som håller! Kostar en tredjedel av vad ett läppstift/läppglans kostar. Håller dessutom längre.

Tips inskickad av , den 10 april 2011

ha på ett läppstift och sedan ett läppglans :)

Tips inskickad av sannmalin90, den 11 april 2011

Köp en läpp penna som är samma ton som läpparna. Sedan så målar man runt läpparna och smörjer man vaselin på läpparna. Det blir lite som om man har hollywoood lips.. de blir naturligt finare!!!

Tips inskickad av effo, den 12 april 2011

LäppglansTips!:
1. För ljus hy
Ta ett ljusrosa eller ett beige läppglans om du vill ha en naturlig look.
Om du vill ha en mer dramatisk look så ska du satsa på vinrött läppglans.


Tips inskickad av Tufs, den 17 april 2011

bästa läppglans att använda är silkygloss från hm

Tips inskickad av emi23, den 3 maj 2011

blanda din ljusa foundation med ett knallrött läppglans/stift så får du en fin rosa färg på sina läppar.

Tips inskickad av mmaaddddee, den 20 maj 2011

blanda din ljusa foundation med ett knallrött läppglans/stift så får du en fin rosa färg på sina läppar.

Tips inskickad av mmaaddddee, den 20 maj 2011

Det finns oändligt många olika sorters läppglans i alla möjliga färger. Tänk på att inte ta en mörk färg om du ska ha mycket smink runt ögonen, utan satsa då istället på en ljus färg.
Du kan ta lite puder på läpparna så att läppglanset håller längre.
För en putande mun ska du lägga läppglanset på mitten av läpparna, för en mer feminin look gör du tvärtom.


Tips inskickad av Sannes, den 10 juni 2011

Läppglans är mitt liv och denna sommar tycker jag man ska ha det i starka fina olika färger , det är perfekt för en fin sommarbränna :D

Tips inskickad av azliz, den 24 juni 2011

Läppglans är enkelt och man vet redan hur man ska använda det!.Men för att göra det på ett glansigare sätt så ska man lägga läppglans på mitten av läpparna! Då kan det vara så att det ser fylligare ut också!

Tips inskickad av presentkort14, den 18 juli 2011

Ett bra tips är om man tar lipsyl först håller glanset mycket mycket längre! (:

Tips inskickad av Love97, den 6 september 2011

Om man sätter puder innan läppglanset håller det bättre.

Tips inskickad av SophV, den 20 september 2011

Mitt tips är att skippa läppglanset, som torkar ut och sliter på den känsliga huden på läpparna. Köp istället ett riktigt bra lypsyl. Smörj ca. 2 min med det, då får du upp blodcirkulationen (och det är bra) som stärker dina läppars färg, dom blir och större och plutigare är blodcirkulationen ochså, mjuka och kyss vänliga blir dom, och ingenting som kladdar eller fastnar på tänderna! Försvarets lypsyl med grön förpackning är super!

Tips inskickad av adi97, den 22 september 2011

Ta alltid lypsyl innan du tar på ditt läppglans för om du har torra läppar blir dom bara ännu torrare om du har på läppglanset direkt :)

Tips inskickad av Zeni10, den 16 oktober 2011

För att få läckra läppar till vinter
så kan du först he på läppbalsan eller läpsyl.
sen smetar du in socker och låter det vara i 5 min sen gnuggar du bort sockret med händerna försiktigt, sen her du på lepsylen i gen så ska du se vilka läckra läppar du får!

Tips inskickad av minik, den 29 november 2011

Använd en läpppenna under läppglanset för att få en fylligare färg.

Tips inskickad av tretetretre, den 3 december 2011

lägg först på foundation på läpparna för en jämn yta, ta sedan på ditt läppglans för en bättre färg

Tips inskickad av Pers, den 6 december 2011

för att få fylligare läppar,

scruba läpparna för att ta bort döda hudceller, som gör dom mjuka och fina, men kan använda tanborste eller socker med honung,

man kan alltid lägga foundation på som en bas.

sedan linjera läpparna med en läppenna för att forma, och det ger felfia läppar, ocg även som en bas för läpp stiftert så färgen blir starkare och det håller längre,

sminka på läppstit i samma färg, och sedan sista är att applicera läppglans som ger en illustion av större läppar,

ett tips är att köpa en läppenna som är beige eller lätt rose som passar att ha under vilken färg som hällst.

Tips inskickad av ggirl96, den 10 januari 2012

Om du ska ha färgade läppglans alltså med färg så lägg alltid ( FOUNDTION ) sen så lägger du läppglans över det för att färgen ska hålla länge , Jag har provat det , och det funka jätte bra prova gärna! :)

Tips inskickad av Furkan, den 16 februari 2012

Detta är egentligen ett tips om läppstift ! Du tar ett riktigt lysande rosa läppstift och lägger på ! Sedan tar du lite läppglans så det gnistrar o glänser ! Jätte fint ! .
Ps . Om ni vill , så kan ni ta typ lite svart mascara och litenrosa rouge ! Klart , lycka til !

Tips inskickad av ebbagibson, den 5 augusti 2012

Om du vill att dina läppar ska se stora ut,ta mycket läppglans på underläppen i mitten

Tips inskickad av nilees, den 15 augusti 2012

!Dom perfekta röda läpparna!
1. Ta ett läppbalsam. Jag använder mig ett av Tokio Milk.
2. Måla med en röd läppenna vid läppkanterna.
3.Fyll sedan i hela läppen med läppennan.
4. Ta ett rött läppstift och måla över.
5. Ta en pappertuss och dutta bort överflödigt läppstift.
6. Reppetera 4,5.
7. Ta ett rött läppglans så att du får lite gloss.

Tips inskickad av fidelisan2, den 26 november 2012

Läppglans behöver inte alltid ha en färg, du kan ha ett läppglans med bara glans istället, det tycker jag nästan är snyggare ibland!

Tips inskickad av KBra, den 27 november 2012

Ifall man vill göra ett eget läppglans är det super enkelt! Du tar en liten burk, blandar ihop vaseline och ögonskugga (välj den färgen du vill ha ditt läppglans i) och blanda om ordentligt. Man behöver inte så mycket ögonskugga så ta lite åt gången och prova dig fram. När det ar blivit en len "smet" kan du ta en borste eller fingret och ta det på läpparna. Det blir jätte bra, jag lovar !

Tips inskickad av catti99, den 12 februari 2013

Du kan göra en egen läppskrubb och skrubba läpparna innan läppglans;
Blanda
Vaselin,socker och honung!:)
Sedan är det bara att skrubba!:)

Tips inskickad av Fashionlove, den 23 mars 2013

Nyx har bästa läppglasen

Tips inskickad av Klkei, den 7 augusti 2014

För perfekta läppar lägg ett läppstift först och ta en lite ljusare färg på ditt läppglans ovanpå för att få glans och att läppstiftet ska hålla längre

Tips inskickad av akehs, den 22 september 2014

Ingen gillar att kyssa flickan med för mycket läppglans på.

Tips inskickad av Namhfon, den 30 november 2014

Vissa killar hatar läppglans

Tips inskickad av Namhfon, den 30 november 2014